"TO NE PITAJTE MENE...": Edina Džeku nakon sjajne utakmice dočekalo neugodno pitanje...

"Godine se ne računaju, teren je mjesto gdje trebaš pokazati ako možeš ili ne možeš, ako vidiš da nešto ne možeš onda se skloniš sa strane, ali mislim da ja još uvijek mogu", kazao je Džeko.

  • Sport

  • 10. Nov. 2022  

  • 0

Inter je na domaćem terenu slavio protiv Bologne rezultatom 6:1, a Edin Džeko je novim golom i asistencijama ušao u historiju milanskog kluba.

Naime, golom protiv Bologne Edin je postao drugi najstariji strijelac Nerazzurra ikada. Pogodak je postigao sa 36 godina i 237 dana te je tako nadmašio legendarnog Giuseppea Meazzu.

"Uopšte ne razmišljam o tome. Rekordi su tu da se ruše. Mislim na ekipu. A ako postignem važne golove, onda sam sretniji i ekipi ide bolje", kazao je on.

"Godine se ne računaju, teren je mjesto gdje trebaš pokazati ako možeš ili ne možeš, ako vidiš da nešto ne možeš onda se skloniš sa strane, ali mislim da ja još uvijek mogu", kazao je Džeko.

"Svaka utakmica ima svoju priču, kada se igra svako tri dana važno je znati početi ispočetka i zaboraviti na prethodnu. Nismo zadovoljni zbog utakmice protiv Juventusa, ali trebamo gledati naprijed."

Novinari Sky Sporta upitali Džeku hoće li produžiti ugovor koji ističe na kraju sezone.

"To nije pitanje za mene", kazao je Džeko.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...