"PORODICAMA POGINULIH PRENESITE IZRAZE ISKRENOG SAUČEŠĆA": Denis Zvizdić uputio telegram saučešća predsjedniku Velike narodne skupštine Republike Turske Mustafi Şentopu

Nesreća se dogodila danas u Istanbulu u kojoj je poginulo šest osoba, a 53 ih je povrijeđeno.

  • Vijesti

  • 13. Nov. 2022  

  • 0

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) dr. Denis Zvizdić uputio je telegram saučešća predsjedniku Velike narodne skupštine Republike Turske Mustafi Şentopu povodom nesreće koja se dogodila danas u Istanbulu i u kojoj je poginulo šest osoba, a 53 ih je povrijeđeno.


“Poštovani predsjedniče,
molim Vas da u ime naroda Bosne i Hercegovine i u moje lično ime, primite najiskrenije izraze saučešća povodom eksplozije koja se dogodila u Istanbulu i u kojoj su stradali Vaši građani. Molim Vas, predsjedniče, da porodicama poginulih prenesete izraze iskrenog saučešća, a povrijeđenima želje za brz oporavak.", piše u telegramu saučešća zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH dr. Denisa Zvizdića. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...