"VOLJET ĆU TE DO KRAJA VREMENA...": Preminuo otac Jennifer Aniston, ona se jako emotivno oprostila (FOTO)

Uz fotografije je svojem ocu posvetila emotivnu poruku.

  • Show

  • 14. Nov. 2022  14. Nov. 2022

  • 0

Glumica Jennifer Aniston (53) podijelila je vijest o smrti njezinog oca, glumca Johna Anistona, sa svojim obožavateljima. 

"Dragi tata... John Anthony Aniston. Bio si jedna od najdivnijih osoba koju sam ikada poznavala. Zahvalna sam što si se uzdigao na nebesa u miru i bezbolno", napisala je glumica i dodala:

"I to, ni manje, ni više nego 11.11. Uvijek si znao odabrati savršen trenutak. Taj broj će od sada pa zauvijek imati veće značenje za mene. Voljet ću te do kraja vremena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...