SEKSI ALBANKA U VRUĆEM IZDANJU: Rita Ora na dodjeli nagrada bez grudnjaka i u prozirnom kombinezonu pokazala previše...

Rita Ora i njezin suprug Taikia Waititi bili su voditelji dodjele nagrada MTV EMA na kojoj se ona pojavila u prozirnom kombinezonu.

  • Estrada

  • 15. Nov. 2022  

  • 2

Pjevačica Rita Ora bila je glavna zvijezda na dodjeli nagrada MTV EMA u Dusseldorfu koju je vodila sa suprugom, redateljem Taikom Waititijem.

Rita je svojim dolaskom na crveni tepih ukrala svu pažnju zbog prozirnog kombinezona ispod kojeg nije nosila grudnjak, a tokom večeri izmijenila je još nekoliko golišavih izdanja.

Njezin 15 godina stariji suprug nije se micao od nje, a čak je uspio nakratko i skrenuti pozornost na sebe, kada se na pozornici pojavio u suknji.

Foto: dpa

Rita je rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana njezina porodica preselila je u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona Albanaca nakon raspada Jugoslavije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...