PROCURIO SNIMAK IZ SVLAČIONICE: Pogledajte šta se dogodilo Ronaldu nakon što je osuo paljbu po Manchester Unitedu...

Okupila se portugalska nogometna reprezentacija u sklopu priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru, a u svlačionici napetost se mogla rezati nožem.

  • Sport

  • 15. Nov. 2022  

  • 0

Intervju Cristiana Ronalda, u kojem je osuo paljbu na Manchester United i trenera Erika Ten Haga, odjeknuo je poput bombe. To je zgrozilo sve u klubu, koji pak u dogovoru s advokatima, priprema kaznu za taj istup.

U engleskim medijima može se iščitati kako kazna neće biti blaga, spominje se i milion funti. Po svemu sudeći njihov rastanak je neizbježan, a to pokazuje i posljednja reakcija Ronaldovog suigrača i sunarodnjaka, Brune Fernandesa.

Okupila se portugalska nogometna reprezentacija u sklopu priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru, a u svlačionici napetost se mogla rezati nožem.

Uhvatile su kamere susret Ronalda i Brune Fernandesa koji je bio sve, samo ne topao.Tako se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako se Ronaldo rukuje s Fernandesom.

Ostala je portugalska zvijezda u čudu njegovom reakcijom, koja je bila poprilično hladna. Težak je to udarac za atmosferu u portugalskom taboru koji ima velika očekivanja od takmičenja u Kataru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...