KOMENTATOR U DELIRIJU: Cristiano Ronaldo postigao golčinu za pamćenje i srušio veliki rekord…

I dok je prvi gol rezultat odličnog snalaženja i mirne završnice u gostujućih 16, drugi je priča za sebe.

  • Sport

  • 25. Nov. 2023  

  • 0

Al-Nassr bez ikakvih poteškoća na svom je terenu savladao Al-Akhdood rezutatom 3:0, a zvijezda večeri bio je Cristiano Ronaldo.

Najpoznatiji vlasnik sedmice dvama je pogocima u 77. i 80. minuti osigurao Al-Nassru osmu pobjedu u nizu ako se gledaju sva takmičenja. I dok je prvi gol rezultat odličnog snalaženja i mirne završnice u gostujućih 16, drugi je priča za sebe.

Ronaldo je u iskoristio hrabri izlazak protivničkog golmana Paula Vitora, koji je na prvu odličnom reakcijom prekinuo lijepo dodavanje Al-Sulaiheemu i spriječio čistu gol šansu, no lopta je stigla do Portugalca. Iskusni Ronaldo u trenutku se snašao i bez dvojbe zapucao direktno na prazan gol, prebacio čuvara mreže i podigao publiku na noge, a komentatora bacio u delirij…

Ronaldo je postao prvi igrač s 527 golova gledamo li učinak u prvim ligama. Konkretno, u njegovu se slučaju radi o portugalskom, talijanskom, španjolskom, engleskom i saudijskom prvenstvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...