"VJERUJEM LJUDIMA": Danijela Martinović zamolila obožavatelje za pomoć (FOTO)

Pjevačica bi željela napraviti spot od tuđih uspomena na njezine nastupe, fotografije i video snimke, koje bi pretvorila u video kolaž.

  • Estrada

  • 15. Nov. 2022  15. Nov. 2022

  • 0

"Vjerujem ljudima", nova je pjesma Danijele Martinović koja je svoje obožavatelje na Instagramu zamolila da joj pošalju bilo kakvu sliku s njom ili snimku s koncerta iz bilo kojeg njezinog perioda kako bi od tih uspomena napravila novi spot. Jer kako je rekla, ona vjeruje ljudima i nada se da će ju njezini obožavatelji poslušati i pridružiti se u kreiranju spota sa svojim uspomenama.

Autor muzike i stihova je Danijelin vjerni saradnik Zoran Mišolongin, aranžer Tomica Modrić, a producent Miroslav Lesić. Na pjesmi je učestvovala i Ivana Husar Mlinac koja je napravila aranžman za zbor u izvedbi ansambla Husar&Tomčić, nazvanu po školi pjevanja koju drži s Martinom Tomčić, opernom pjevačicom i sutkinjom u showu Supertalent.

"Negdje sam pročitala divnu misao koja je već dugo moja dominantna vodilja, ‘Budite ono što želite da svijet bude’, jer živeći tako ne čekamo bespomoćni prilike za zahvalnost, naprotiv, tada mi stvaramo prilike za zahvalnost. Zar ima išta divnije od toga, da netko upravo zbog vas vjeruje u dobro u ljudima ? A ja, ja ne umijem drugačije, duboko, iskreno i potpuno vjerujem ljudima. Hvala Vam svi Vi divni ljudi što ste dio mog putovanja‘‘, poručila je Danijela, prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...