TEŠKI DANI ZA SLAVNU GLUMICU: Nakon što se saznalo za tešku bolest, prvi put snimljena u javnosti…

Christina je vijest o svojoj dijagnozi obznanila u augustu 2021. godine.

  • Estrada

  • 16. Nov. 2022  

  • 0

Američka glumica koja se proslavila u seriji "Bračne vode" Christina Applegate pojavila se prvi put u javnosti otkako je otkrila kako se zbog multiple skleroze koja joj je dijagnosticirana teško kreće bez štapa i da je dobila 18 kilograma više.

50-godišnja Christina dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a na svečanom se otkrivanju pojavila bosih nogu te je stajala uz oslanjajući se na štap, dok ju je na podiju pridržavala njezina kolegica "Bračnih voda" Katey Sagal, a bio je tu i David Faustino.

Foto: AFP

Glumica pritom nije krila emocije pa je zaplakala govoreći o svojim prijateljima i porodici koji joj pomažu da se bori s bolesti koja ju iscrpljuje.

Christina je vijest o svojoj dijagnozi obznanila u augustu 2021. godine.

Multipla skleroza dijagnosticirana joj je dok je snimala seriju, zbog čega je uzela petomjesečnu pauzu kako bi mogla započeti liječenje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...