IMAMO VEĆI OD SUSJEDA: Usporedili veličine "one stvari" širom svijeta, Bosanci i Hercegovci prvi u regiji

BiH ispred Hrvata i Srba

  • Sex i grad

  • 16. Nov. 2022  

  • 2

AKO ste se ikada pitali ko u svijetu, ili barem u našoj regiji, ima najveći muški spolni organ, internetska stranica All Sizes Matter nudi, navodno provjeren, odgovor na to pitanje. 

Na karti je ružičastom bojom označen minimalan prosjek, ljubičastom oni s većim, a plavom s maksimalnim prosjekom. U istraživanje su uključene 143 države svijeta. 

alt

BiH ispred Hrvata i Srba

Što naše regije tiče, Hrvati stoje vrlo dobro i na 34. su mjestu u svijetu s 14.8 centimetara dužine i obujmom od 12.7 centimetara i pripadaju u ljubičastu zonu, što znači da su 7.2 posto iznad prosjeka. 

Najbolje u regiji kotiraju muškarci iz Bosne i Hercegovine, oni su na visokom 25. mjestu s prosjekom od 15.3 i obujmom od 4.7 cm, a “veći” su za 10.7 posto od prosjeka. Srbi su jedno mjesto iza Hrvata, dakle, na 35. su mjestu s prosječnom veličinom od 14.8 cm i obujmom od 12.7., a od prosjeka su veći za 7.1 posto. 

Crnogorci su na 84. mjestu s prosječnom dužinom 13.6 cm i obujmom 12 cm, Slovencima je prosječna dužina 14 centimetara, a obujam im je 11.7 cm i nalaze se na 61. mjestu. Italijani su na 121. mjestu s prosječnom dužinom 12.5 cm i obujmom od 12.2 cm. 

alt

Na Ekvadoru "najveći"

Mađari su se isto dobro kotiraju i nalaze se nekoliko mjesta iza Hrvata i Srba, u ljubičastoj zoni, s dužinom od 14.7 cm. 

Spomenimo još kako Amerikanci drže 105. mjesto s prosječnom dužinom 13 cm i obujmom 12.2 cm, a “najveće” na svijetu imaju muškarci u Ekvadoru s prosjekom od 17 centimetara i obujmom od 13.4.

Penisi na Ekvadoru veći su od prosjeka za čak 23.3 posto. Najmanja spolovila imaju muškarci u Kambodži, nalaze se na 143. mjestu s dužinom od 10.1 cm i obujmom od 11.1, što je 26.8 posto manje od prosjeka u svijetu. 

Spomenimo, muški spolni organ doseže svoju maksimalnu veličinu negdje između 17. i 22. godine, a do kraja života može se čak i smanjiti do tri centimetra, uglavnom zbog slabije cirkulacije krvi kroz vene.

(Index.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...