HALID BEŠLIĆ NAPRAVIO KAFU, A O RASPRODANOJ ZAGREBAČKOJ ARENI KAŽE: "Nije mala stvar izaći pred narod..." (VIDEO)

"Moja generacija je muškarce koji su radili u kuhinji zvala papučarima. Tako je bilo, što ćete", rekao je Halid Bešlić voditeljici Ivoni Ažić, a onda je skuhao svoju prvu kafu.

  • Estrada

  • 16. Nov. 2022  16. Nov. 2022

  • 0

Halid Bešlić otkrio je za Extra FM osjeća li tremu uoči nastupa u rasprodanoj Areni Zagreb, a pred njihovom kamerom skuhao je i svoju prvu kafu u životu.

Legendarni pjevač nastupit će u Areni Zagreb 3. decembra, po peti put.

"Nema nikakvih specijalnih priprema. Imam bend koji sa mnom svira 25, 30 godina. Dakle, mi se poznajemo u dušu, a produkcija je vrhunska i sve je već uhodano. Najvažnije je doći pred punu dvoranu, pokloniti se i početi. Onda ide pjesma za pjesmom pa dok se ne zaustavimo", rekao je dobro raspoloženi Bešlić.

Može se pohvaliti iznimno bogatom karijerom, iza njega su nebrojeni nastupi, ali još uvijek osjeća tremu i uzbuđenje pred izlazak na velike pozornice. "Nije mala stvar izaći ispred naroda. Najgoru tremu osjećam ako nešto ne štima, ako se bojim da bi nešto moglo zakazati. Prva je stvar tu ozvučenje. Kad se nešto pokvari u malom prostoru, ja samo nastavim pjevati bez ozvučenja, ali u velikom prostoru tako ne možeš održati koncert. Kod mene ipak sve to funkcionira dobro, svi su profesionalci. Samo Bože zdravlja", rekao je pjevač.

Osim svojom muzikom, privukao je pažnju javnosti i priznanjem da nikada nije napravio kafu, kako je ispričao za IN magazin. Zbog toga je odlučio i skuhati kavu u studiju Extra FM-a.

24sata (Foto: Gordan Svilar/Extra FM)

"Moja generacija je muškarce koji su radili u kuhinji zvala papučarima. Tako je bilo, što ćete", rekao je Bešlić voditeljici Ivoni Ažić, a onda je skuhao svoju prvu kafu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...