MISTERIOZNI MOTORISTA ODUŠEVIO SARAJKE: Zaustavljao ih na ulici i dijelio ruže...

Širimo ljubav, izvolite ruža za vas, rekao je misteriozni motorista.

  • Zabava

  • 18. Nov. 2022  

  • 0

Motorista, za sada nepoznatog identiteta, obradovao je Sarajke tako što im je dijelio ruže. On se, vozeći glavnom sarajevskom saobraćajnicom, zaustavljao na stajališta za autobuse te djevojkama i ženama darovao ruže.

Videozapis je objavljen na TikTok profilu iDoctorRider. Sve osobe ženskog spola koje su dobile ružu su se zahvalile ovom motoristi.

- Širimo ljubav, izvolite ruža za vas, rekao je misteriozni motorista jednoj od pripadnica ljepšeg spola kojoj je poklonio ružu. 

Ovakvim gestom, motorista je pobrao simpatije građana glavnog grada Bosne i Hercegovine, ali i svojih pratioca na TikToku.

"Neka i kod nas ima neko ko radi ovakve stvari! Divan gest! Svaka čast! Kladim se da si svakoj od njih uljepšao dan!"

"Bravo, bar neko nekom da osmijeh izmami u ovim čudnim vremenima"

 

"Da meni neko ovako pokloni ružu... pa unucima bih prepričavala, neki su od komentara.

 (Oslobođenje)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...