PROMIJENILA KARIJERU: Atraktivna nogometna sutkinja stigla u Katar pa odradila trening uoči Svjetskog prvenstva (FOTO)

Prije osam godina, italijanska manekenka Claudia Romani zamijenila je modne piste nogometnim terenima i postala sutkinja.

  • Sex i grad

  • 19. Nov. 2022  19. Nov. 2022

  • 0

40-godišnja ljepotica neće propustiti ni Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru.

Naime, zanosna je italijanka brzo položila potrebne ispite da postane licencirana sutkinja koja može suditi utakmice prve i druge talijanske nogometne lige, odnosno, Serie A i Serie B.

image

Claudia Romani

"Bit će uzbudljivo trčati na terenu sa svim tim nogometašima. Ovo je neodoljiva prilika", rekla je tada Claudia, koja je javnosti poznata i po svojim atraktivnim fotografijama, a baš je jednom počastila svoje pratitelje. Privlačna sutkinja na najnovijim fotografijama pozira na plaži u crnim tangicama i dresu, a svu pažnju usmjerila je upravo na svoju zategnutu stražnjicu, prenosi Jutarnji.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...