"TO POTVRĐUJU IZBORNI REZULTATI": Stevandić smatra da su sve stranke vladajuće koalicije ispoštovale ciljeve

Stevandić je ocijenio da koalicija ne bi pobijedila na sva četiri nivoa da nisu svi ispoštovali ciljeve i dogovore.

  • Politika

  • 20. Nov. 2022  

  • 3

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da su sve stranke okupljene oko vladajuće koalicije bile odane ciljevima postavljenim za opšte izbore u Bosni i Hercegovini, te da to potvrđuju izborni rezultati.

Stevandić je ocijenio da koalicija ne bi pobijedila na sva četiri nivoa da nisu svi ispoštovali ciljeve i dogovore.

"Sve partije su se borile za svoje liste, ali nisam vidio nikoga da nije ispoštovao ciljeve koalicije. Nema potrebe da se sada traže neki razlozi da bi se pravile zavade", rekao je Stevandić novinarima u Banja Luci.

On je napomenuo da o tome koliko je Ujedinjena Srpska ispoštovala ciljeve i dogovore najbolje govore rezultati stranke ostvareni na izborima, kao i broj osvojenih glasova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...