ERDOGAN RAZGOVARAO S PUTINOM: "Cijena koju će platiti Zapad bit će beskonačna..."

"Rusija ne može biti izolirana jer je najveća zemlja po teritoriju i prisutnosti nuklearnog oružja", rekao je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu.

  • Evropa

  • 21. Nov. 2022  

  • 9

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan rekao je za ruski državni televizijski kanal Rusija 1 da će Europa platiti visoku cijenu zbog izolacije Rusije.

"Cijena će za Zapad biti beskonačna. I Europa sve više plaća tu cijenu, a s njom i Poljska", rekao je Erdogan. Mediji prenose da su Erdogan i ruski predsjednik Vladimir Putin prije dva dana telefonski razgovarali. Tema razgovora bila je potpuna provedba sporazuma o žitu.

Putin je izjavio kako Rusija nije izolirana niti da će biti izolirana od ostatka svijeta. Prema Putinovim riječima, "Rusija ima mnogo prijatelja".

"Rusija ne može biti izolirana jer je najveća zemlja po teritoriju i prisutnosti nuklearnog oružja", rekao je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...