UOČI KONCERTA U SUSJEDSTVU: Rambo Amadeus predstavio novi singl “Pod rotacijom” (VIDEO)

Nekoliko dana pred koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, koji će se održati u petak, 2. decembra, kultni balkanski muzičar Rambo Amadeus predstavlja novi singl naslovljen “Pod rotacijom”.

  • Estrada

  • 22. Nov. 2022  22. Nov. 2022

  • 0

O novoj pjesmi, svjetski mega i kilo Tzar otkriva: “U tekstu sam spomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvježavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom nadahnuo, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim s radom.”

Nova pjesma dodatna je najava iščekivanog koncerta koji Rambo Amadeus priprema za publiku u Zagrebu, zajedno sa svojim orkestrom Five Winnetous.

Kako je ranije i otkrio, njegov stav o koncertima se promijenio, navodi Jutarnji.hr: “Veselim se dolasku, nakon dulje pauze zasvirali smo željni užarene koncertne atmosfere. Moj odnos prema koncertima se dosta promijenio. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Evropi, zategnutih međunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem, više ne izlazim na pozornicu rutinski, nego svaki put kao da mi je zadnji, jer nemam pojma hoću li imati drugu priliku.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...