“NE DAMO DRŽAVU": Najavljeni novi protesti građana u Sarajevu

Zornić je pozvala građane na skup i to dan poslije Dana državnosti pod motom “Ne damo državu” u 13 sati u Sarajevu.

  • Mini market

  • 22. Nov. 2022  22. Nov. 2022

  • 4

Azra Zornić, apelantica pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu i jedna od organizatorica prethodnih protesta ispred OHR-a, danas je na Twitteru pozvala građane na novi skup.

Kako je navela, Zornić je pozvala građane na skup i to dan poslije Dana državnosti pod motom “Ne damo državu” u 13 sati u Sarajevu.

Planirano je da se skup održi na platou ispred zgrade Parlamenta BiH.

“BiH se nalazi pred historijskom dilemom kuda dalje; Hoćemo li na Istok ili Zapad ili da ostanemo svoji na svome? Dođite da zajedno spasimo državu!”, poručila je Zornić.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...