GLAMUR NA CRVENOM TEPIHU: Blake Lively i njezina trudnička izdanja jednostavno su senzacionalna (FOTO)

Izgledati senzacionalno na crvenom tepihu i još k tome u visokom stepenu trudnoće popriličan je izazov. No, holivudskoj miljenici Blake Lively to nevjerovatno lako polazi za rukom, i to već četvrti put za redom.

  • Žena

  • 23. Nov. 2022  23. Nov. 2022

  • 0

Ako ste slučajno propustili vijest, Blake Lively i suprug Ryan Reynolds očekuju svoje četvrto dijete.

A kako je slavna glumica odlučila sretnu vijest podijeliti s ostatkom svijeta? U velikom stilu, na crvenom tepihu u senzacionalnoj haljini. Na Forbes Power Women's Summitu u septembru 2022. Blake je doslovce blistala u Valentino mini haljini prekrivenom šljokicama, u vrtoglavo visokim platformama, i sve začinjeno glomaznim naušnicama u obliku obruča i bijeloj trakom. Jednostavno senzacionalno.

To naravno nije bio prvi crveni tepih kojim je prošetala u ulozi buduće majke s trudničkim trbuščićem vješto upakiranim u spektakularni modni komad. Godine 2019. otkrila je svoju treću trudnoću na premijeri filma "Pokémon detektiv Pikachua" i svoj rastući trbuščić zavukla ispod šljokičaste žute haljine s potpisom modne kuće Retrofête. U ruci je nosila prigodnu mini torbicu u obliku lopte čiji dizajn potpisuje Judith Leiber, a pažnju su privlačile i Lorraine Schwartz naušnice.

Kada je 2014. čekala svoje prvo dijete, djevojčicu James, privlačila je poglede na Angel Ballu u Guccijevoj haljini s dubokim dekolteom, a za vrijeme druge trudnoću s još jednom djevojčicom 2016. popela se stepenicama Cannes Film Festivala u prekrasnoj plavoj haljini Ateliera Versace.

alt

Već roditelji triju kćeri, sedmogodišnje James, petogodišnje Inez i dvogodišnje Betty, Blake Lively i Ryan Reynolds pripremaju se poželjeti dobrodošlicu još jednom članu svoje porodice, i pri tome osvajaju simpatije svog ionako velikog kruga obožavatelja.

Moramo priznati da glumica, koja je nedavno proslavila 35. rođendan, je prava vladarica crvenih tepiha, a njezina trudnička izdanja čista su inspiracija, navodi Tportal.hr. 

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...