SLAVNE PRIJATELJICE U PROVODU: Taylor Swift i Blake Lively pokazale upečatljive modne kombinacije (FOTO)

Teško je pronaći dvije prijateljice čiji bi izlazak izazvao veću svjetsku pozornost od druženja Taylor Swift i Blake Lively pa ne čudi da su paparazzi i ovoga puta zabilježili baš svaki njihov korak.

  • Žena

  • 11. Jan. 2024  

  • 0

Na ulicama New Yorka, pop zvijezda Taylor Swift i glumica Blakey Lively, ponovo su privukle pozornost.

Dvojac se zaputio na večeru u talijansku pizzeriju Lucali u Brooklynu, a tim povodom servirale su stajlinge s wow efektom. Nakon izdanja u Guccijevoj zelenoj haljini na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa, a potom i zelenoj haljini od pletiva na ulicama New Yorka, Swift je nastavila s ovom modnom praksom i prilikom druženja s Blake. 

Njezinim novim stajlingom dominirala je minijaturna haljina od zelenog baršuna koju je nosila uz smeđe čizme s uzorkom i s crnom torbom u rukama.

Taylor Swift 

Zvijezda 'Tračerice', s druge strane, privukla je pozornost otkačenom kombinacijom stvorenom od prugaste veste i minice od brušene kože. Cjelokupan look zaokružila crvenim cipelama s platformom i trobojnom torbicom modne kuće Louis Vuitton.

Blake Lively

Ove dvije planetarno popularne zvijezde gaje prijateljstvo od 2015. godine, otkada su zajedno radile i na nekim Taylorinim muzičkim pothvatima. Swift je u međuvremenu postala porodična prijateljica, stvarajući blizak odnos s Ryanom Reynoldsom i kćerima slavnog para, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...