KLADIONICE POD OPSADOM: Srbi ulažu milione da će Srbija osvojiti Mundijal!

Veliki broj srpskih navijača uplatio je novac na večerašnji duel i uglavnom tipuju na to da Piksijevi izabranici neće izgubiti od Brazila. Mnogo je onih koji vjeruju da će Srbija na kraju osvojiti Mundijal.

  • Šareni svijet

  • 24. Nov. 2022  

  • 1

Euforija koja je zahvatila srpsku naciju zbog učešća izabranika Dragana Stojkovića na Mundijalu u potpunosti se prenijela i na kladionice, pišu srbijanski mediji, navodeći kako su ljubitelji nogometa u Srbiji ubijeđeni da će Piksijevi momci osvojiti bod ili čak sva tri protiv najvećeg favorita za pehar. To potvrđuju i riječi Nebojše Rašića, menadžera kladionica "Mozzart". 

"Ovakva euforija dosad nije zabeležena. Čim smo objavili kvote za SP, odmah su krenule i opklade. A kako se duel sa Brazilcima približava, tako i uplate rastu. Najčešći izbor igrača je X2, odnosno da će biti nerešeno ili da će naša selekcija pobediti. Navijači izuzetno veruju u 'orlove', pa su ubeđeni da će naša reprezentacija biti najveća senzacija na takmičenju i da će na kraju osvojiti titulu. Kvota na to je čak 130,00", rekao je Rašić za Informer. 

Zanimljivo je što su fanovi srbijanske selekcije uvjereni i u to da večeras mreže neće mirovati."Igrači koji nisu sigurni u konačan ishod klade se na tip 3+, odnosno da će biti tri ili više golova na okršaju Srbije i Brazila (kvota 1,75). Bukmejkeri su označili "karioke" kao favorite protiv "orlova", pa je na njih kvota 1,55, dok je na srpski tim oko 7,00. Međutim, uvek se na SP pojavi neka reprezentacija iz drugog plana, iznenađenja su česta, poput pobede Saudijske Arabije nad Argentinom. Mi se nadamo da će ovaj turnir obeležiti upravo Srbija i da će doći do same završnice", objasnio je Rašić. 

Ianče, prvi favorit za osvajanje Mundijala je Brazil. Kladionica VolcanoBet nudi kvotu 4.50 da će Brazilci osvojiti prvo mjesto. 

Odmah iza Brazila su selekcije Argentine i Francuske. Kladionica VolcanoBet daje kvotu 6.40 na Argentinu, a kvota na Francusku je 7.90. 

Četvrti favoriti su Englezi sa kvotom 8.90, a kladionica VolcanoBet nudi kvotu 9.00 da će Španija na kraju biti novi svjetski šampion. 

Kvota da će Hrvatska bit šampion je 51.00, dok je kvota na Srbiju 81.00. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...