UŠAO NA TAJNI ULAZ: Kurti napadnut zbog tablica, gađali ga trešnjama (VIDEO)

Aktivisti SDP trešnjama su gađali Kurtija, koji je u pratnji obezbjeđenja u zgradu ušao na tajni ulaz, zbog sporazuma sa Srbijom o registarskim tablicama, prenosi "Kljan Kosova".

  • Regija

  • 25. Nov. 2022  

  • 0

Socijaldemokratska partija dočekala je Albina Kurtija ispred Vlade Kosova gdje je kosovski premijer građanima Prištine predstavljao budžet za 2023. godinu.

Aktivisti SDP trešnjama su gađali Kurtija, koji je u pratnji obezbjeđenja u zgradu ušao na tajni ulaz, zbog sporazuma sa Srbijom o registarskim tablicama, prenosi "Kljan Kosova".

SDP navodi da je premijer Kurti iskoristio datume i rokove da podstakne imidž otpora.

"Premijer koristi razgovore sa građanima kao platformu za bjekstvo od glavne teme, koncesije. On je zainteresovan da se jučerašnja tema što prije zaboravi, jer se iza jučerašnjeg prihvatanja manjeg pitanja, kao što su tablice, krilo ono krupno pitanje, prihvatanje ZSO. Ti rokovi su trebali da pothrane imidž otpora koji nije uspio. Premijer je progutao svaku svoju riječ. Baš kao basna sa trešnjama. Građani zemlje jedu štetu, bez razlike. Gospodine premijeru, trešnje su samo za vas", navode iz SDP.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...