PA, ZAR OPET: Lapsus premijera Novalića, čestitao "Dan nezavisnosti" (VIDEO)

"Zato sam danas ovdje i želim svima čestitati Dan nezavisnosti 25. novembar”, poručio je Novalić.

  • Šareni svijet

  • 25. Nov. 2022  25. Nov. 2022

  • 0

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić posjetio je danas Jajce i Mrkonjić grad povodom obilježavanja Dana državnosti BiH, međutim, kada je čestitao građanima napravio je lapsus pa je umjesto Dana državnosti čestitao Dan nezavisnosti. 

“Vrijeme je da se podsjetimo koje su vrijednosti koje su uspostavljene ovdje. Ove vrijednosti su preslikane u prvi Ustav Republike Bosne i Hercegovine 1945. godine gdje je pisalo ‘ovo je ustav naroda i građana BiH’. Duboko vjerujem i vidim da je to tako i danas uz neka neslaganja. Mislim da smo sve bliže i bliže da ih prevaziđemo. Zato sam danas ovdje i želim svima čestitati Dan nezavisnosti 25. novembar”, poručio je Novalić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...