„A, MOJ MILE TEBE SVE BOŠNJACI…“: Društvene mreže gore nakon Dodikove poruke Komšiću, oštri komentari iz susjedstva…

„Slobodna Bosna“ odabrala je najzanimljivije reakcije.

  • Mini market

  • 26. Nov. 2022  26. Nov. 2022

  • 4

Milorad Dodik, novi stari predsjednik bh. entiteta Republika Srpska oštro je na Twitteru odgovorio Željku Komšiću, članu Predsjedništva BiH.

„Komšić napušen ili nenapušen, jednako je promašen”, poručio je Dodik.

Nakon ovih riječi uslijedili su brojni komentari na društvenim mrežama.

„Slobodna Bosna“ odabrala je najzanimljivije reakcije.

Podsjetimo, Komšić je iz Banje Luke, gdje je prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dan državnosti BiH, bivšem kolegi iz Predsjedništva BiH, odgovorio na brojne prethodne napade riječima:

“Da sam nepristojan čovjek, ja bih rekao gospodinu Dodiku, da mu predlažem, da se malo napuši gandže. Ona smiruje živce. Očito, previše je napet. Toliko!"

(SB)

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...