40 GODINA KASNIJE: Pamtimo je kao seksi plesačicu iz kultnog filma, a nevjerovatno je kako izgleda danas…

Osim mladolikog izgleda, Jennifer se još može pohvaliti figurom kao u kultnom filmu...

  • Show

  • 28. Nov. 2022  

  • 0

Američka glumica Jennifer Beals proslavila se 1983. godine u kultnom filmu "Flashdance", a njezine se scene vrućeg plesa do danas se smatraju jednima od najseksi ikada snimljenih.

Film će uskoro obilježiti okruglu 40. godišnjicu, a priča o variteljici koja preko noći postaje seksi plesačica u noćnom klubu bila je apsolutni hit.

Da ni Jennifer do danas nije pala u zaborav, dokazuje njezinih više od pola miliona fanova na Instagramu s kojima redovno dijeli trenutke iz privatnog života, a često se prisjeća i starih dana.

Iako je Jennifer i nakon "Flashdancea" nastavila glumiti, više nikada nije uspjela obnoviti uspjeh s početka svoje karijere, no nevjerovatno je koliko se s godinama malo promijenila.

Osim mladolikog izgleda, Jennifer se još može pohvaliti figurom kao u kultnom filmu...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...