SVEČANO NA SJEVERU HERCEGOVINE: Svečano polaganje kamena temeljca za NOVU TVORNICU bit će u srijedu

Polaganje kamena temeljca za tvornički kompleks "GS – RAMA" d.o.o. Prozor – Rama, postignuto je zauzimanjem i naporima gospođe Snježane Köpruner, direktorice investitora, „GS HOLDING“ GmbH Regensburg, Njemačka, i načelnika općine Prozor – Rama, dr. Joze Ivančevića.

  • Ekonomija

  • 28. Nov. 2022  

  • 0

Kamen temeljac za izgradnju nove tvornice GS Rama svečano će se položit u srijedu, 30. novembra 2022. godine u 11 sati na mjestu buduće tvornice izlazu iz Rame prema Tomislavgradu.

Polaganje kamena temeljca za tvornički kompleks "GS – RAMA" d.o.o. Prozor – Rama, postignuto je zauzimanjem i naporima gospođe Snježane Köpruner, direktorice investitora, „GS HOLDING“ GmbH Regensburg, Njemačka, i načelnika općine Prozor – Rama, dr. Joze Ivančevića, s ciljem stvaranja kvalitetnih radnih mjesta za radnike koji će u budućnosti u blizini svojih domova raditi i zarađivati, proizvoditi dijelove za električna vozila i bicikle, dijelove za građevne strojeve i druge metalne proizvode.

“Došli smo u priliku u ovoj općini imati jednu vrlo suvremenu tvornicu metalskih proizvoda te imati najmanje 120 uposlenih na kvalitetnim radnim mjestima, dobrim plaćama i drugim uvjetima. Imati tehnološki napredne proizvode za koje ćemo moći reći da su napravljeni u Prozor-Rami”, kazao je ranije Ivančević, o čemu je "Slobodna Bosna" već izvjestila. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...