NOGOMETNI SPEKTAKLI U KATARU: Počinje rasplet u grupama na Svjetskom prvenstvu u nogometu, danas četiri utakmice...

Engleska je prva u grupi B sa četiri boda, Iran ima tri, SAD dva, a posljednji je Vels sa jednim bodom.

  • Sport

  • 29. Nov. 2022  29. Nov. 2022

  • 0

Utakmicama u grupama A i B danas počinje treće kolo grupne faze Svjetskog fudbalskog prvenstva u Kataru. Mečevi koji će odlučiti putnike u osminu finala igraće se u dva termina, u 16:00 i 20:00 sati, uživo u programima BHRT-a i platformama BH Telecoma.

Današnji program započinje duelom između selekcija Ekvadora i Senegala. Uoči posljednjeg kola u grupi A Ekvador ima četiri boda, a Senegal tri i upravo će direktni okršaj ove dvije ekipe odlučiti ko će se plasirati u osminu finala.

Utakmica Ekvador - Senegal uživo od 15:50 na BHT1.

U drugom meču grupe A u istom terminu sastaju se Nizozemska i domaćin Mundijala Katar. Nizozemci nakon dvije utakmice imaju četiri boda, dok je Katar bez bodova. Ovu utakmicu možete gledati uživo na platformama BH Telecoma, a snimak na BHT1 u 23:25 sati.

U večernjem terminu od 20:00 sati slijedi rasplet u grupi B. U direktnom prijenosu na BHRT-u je utakmica između Velsa i Engleske (19:50h), a susret Iran - Sjedinjene Američke Države bit će u prijenosu na platformama BH Telecoma.

Engleska je prva u grupi B sa četiri boda, Iran ima tri, SAD dva, a posljednji je Vels sa jednim bodom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...