LOPOVI POČISTILI SVE: Opljačkana kuća Vahida Halilhodžića, odnijeli satove, nakit i veliku količinu novca...

Sudska policija je zadužena da izvrši uviđaj.

  • Društvo

  • 29. Nov. 2022  29. Nov. 2022

  • 0

Kuća bivšeg selektora Maroka Vahida Halilhodžića opljačkana je tokom vikenda u Louveciennesu. Policija je pozvana na lice mjesta gdje je odmah konstatovano da je u kuću provaljeno te da nedostaje nakit i gotovina.

Lopov ili lopovi su ušli tako što su nasilno provalili kroz roletnu na zadnjem dijelu kuće, piše francuski Actu17.

Kako prenose francuski mediji, lopovi su odnijeli nakit, satove i blizu 80.000 eura u gotovini. Sudska policija je preuzela istragu. Ovaj čuveni nogometaš i trener iz Bosne i Hercegovine živi u jednom od bogatijih predgrađa Pariza.

Tehničari regionalne službe za forenzičku identifikaciju (SRIJ) detaljno su pretražili mjesto zločina kako bi pronašli tragove. Sudska policija je zadužena da izvrši uviđaj.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...