SAV TAJ GLAMUR: Julianne Moore ukrala pozornost u haljini dubokog dekoltea (FOTO)

61-godišnja oskarovka odisala glamurom i elegancijom.

  • Žena

  • 29. Nov. 2022  29. Nov. 2022

  • 0

Julianne Moore izgledala je zanosno u ponedjeljak navečer kada je stigla na 32. dodjelu nagrada Gotham u New Yorku. 61-godišnja oskarovka odisala je glamurom i elegancijom u bijeloj haljini s dubokim dekolteom i masivnim, zlatnim dodacima.

Kako se imalo priliku doznati, za njezino svečano izdanje pobrinula se Kate Young, poznata stilistica slavnih s kojom je Moore posljednji put radila na kreiranju izdanja za filmski festival u Veneciji.  

Bijela haljina u kojoj se Moore prošetala crvenim tepihom u New Yorku djelo je brenda Carolina Herrera čije kreacije obožava nositi španska kraljica Letizia.   

Julianne Moore

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...