PREMIJERA U CANNESU: Juliane Moore na crvenom tepihu sve očarala u smaragdno zelenoj haljini (FOTO)

Natalie Portman u filmu je glumica koja putuje u Maine kako bi proučila ženu iz stvarnog života (Julianne Moore) koju bi trebala glumiti u filmu.

  • Žena

  • 22. Maj 2023  

  • 0

Na Filmskom festivalu u Cannesu održana je premijera drame redatelja Todda Haynesa.

U filmu "May December" glavne uloge igraju Julianne Moore i Natalie Portman, a film je toliko osvojio publiku u Cannesu da je dobio šestominutni pljesak nakon završetka projekcije.

Natalie Portman u filmu je glumica koja putuje u Maine kako bi proučila ženu iz stvarnog života (Julianne Moore) koju bi trebala glumiti u filmu.

Obje su glumice osim u ulogama zablistale i na crvenom tepihu. Juliane Moore na njega je zakoračila u smaragdno zelenoj haljini modne kuće Louis Vuitton.

 

Glumica je nosila haljinu modne kuće Lous VuittonGlumica je nosila haljinu modne kuće Lous Vuitton (Foto: Profimedia)

Duga kreacija ima efektne detalje na ramenima te plisirane rukave koji se šire i donji dio haljine koju krasi i kratki šlep.


Glumica je uz haljinu nosila okrugle dijamante naušnice i prsten, a kosu je raspustila. Bez previše kompliciranja pokazala je još jedno izdanje kojem je teško pronaći manu, navodi Zadovoljna.hr.

Filmska premijera u CannesuFilmska premijera u Cannesu (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...