ZDRAVKO PONOŠ OTKRIVA: „Vučić je postavio Vulina na tu funkciju jer mu je lojalan i preko njega i dalje može da upravlja službom..."

Dodao je da je BIA već duži niz godina u problemu i da tamo i dalje nema šefa policije, načelnika, kao ni zamjenika.

  • Regija

  • 02. Dec. 2022  

  • 0

Predsjednik Pokreta Srbija Centar (SRCE) Zdravko Ponoš ocijenio je u emisiji „Među nama“ da je dolazak Aleksandra Vulina na mesto direktora Bezbjednosno informativne agencije (BIA) Srbije rješenje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da ga skloni od svađe u regionu.

Ponoš je kazao da je Vučić postavio Vulina na tu funkciju, jer mu je lojalan i preko njega i dalje može da upravlja službom.

„Nadam se da će profesionalci BIA uspjeti da onemoguće Vulinu da se miješa u struku“, rekao je Ponoš, javlja Nova.rs.

Dodao je da je BIA već duži niz godina u problemu i da tamo i dalje nema šefa policije, načelnika, kao ni zamjenika.

Tokom emisije, on je govorio i o vili Tomislava Nikolića na Dedinju i da je ona o trošku naroda. Dodao je da se njegova tačna adresa stanovanja i dalje ne zna, kao ni Vučićeva.

„Vučić ga je smjestio u zlatni kavez, a sad je situacija takva da mu ni ključ ne treba za taj zlatni kavez“, rekao je Ponoš o Nikoliću.

Rekao je da Vučić uživa u preziru naroda prema Nikoliću, jer se tako ponaša.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...