SERIJA PISAMA-BOMBI: Ukrajinska ambasada u Zagrebu dobila paket sa životinjskim očima

Jučer je objavljeno da je serija pisama-bombi poslana na više mjesta u Španiji, uključujući i ukrajinsku ambasadu u Madridu.

  • Regija

  • 02. Dec. 2022  

  • 0

Nekoliko ukrajinskih ambasada u inozemstvu primile su "krvave pakete" u kojima su se nalazile životinjske oči, objavilo je danas ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova, prenosi Reuters.

Jučer je objavljeno da je serija pisama-bombi poslana na više mjesta u Španiji, uključujući i ukrajinsku ambasadu u Madridu.

Paketi, natopljeni tekućinom karakteristične boje i mirisa, poslani su ambasadama Kijeva u Hrvatskoj, Mađarskoj, Nizozemskoj, Poljskoj i Italiji, generalnim konzulatima u Napulju i Krakovu te konzulatu u Brnu, napisao je glasnogovornik Oleg Nikolenko na Facebooku.

(Index.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...