BEĆIROVIĆ RAZGOVARAO SA FORTOM: Ubrzati rad na ispunjavanju 14 ključnih prioriteta

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović razgovarao je danas sa premijerom Kantona Sarajevo Edinom Fortom o aktuelnim unutrašnjopolitičkim pitanjima.

  • Vijesti

  • 02. Dec. 2022  02. Dec. 2022

  • 7

Na sastanku je konstatovano da je potrebno intenzivirati saradnju svih nivoa vlasti zbog ubrzanijeg rada na ispunjavanju 14 ključnih prioriteta potrebnih za dinamiziranje evropskog puta naše države.

Bećirović je rekao da vlasti u Bosni i Hercegovini na svim nivoima trebaju biti ustrajni u ispunjenju preuzetih ugovornih obaveza između naše države i EU, te da je rad na reformama neophodno ubrzati, kako bi se osigurao bolji životni standard građana.

Forto je naglasio da je Vlada Kantona u proteklom periodu usvojila niz reformskih zakona, od kojih direktne koristi imaju građani, kazavši kako je potrebno da nove vlasti Kantona Sarajevo nastave s unapređenjem kvaliteta života ljudi, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...