UŽAS U BANJOJ LUCI: Ubijen muškarac, policija u potjeri za ubicom (FOTO, VIDEO)

Na terenu su policija koja vrši uviđaj i pripadnici Službe hitne pomoći, a ljekari su konstatovali smrt.

  • Hronika

  • 02. Dec. 2022  02. Dec. 2022

  • 0

Večeras oko 19:40 Policijskoj upravi Banjaluka prijavljeno je da se iza benzinske pumpe na Bulevaru Srpske vojske nalazi tijelo muškarca, rečeno je za N1 u ovoj Policijskoj upravi.

“Policija preduzima sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti ove prijave i o svemu je obaviješten dežurni tužilac”, rečeno nam je u Policijskoj upravi.

Kako nezvanično saznaje BN, ubijen je Arijel Bogdanović (28).

Njega je prema  informacijama tog portala nožem izbo drugi muškarac.

Ovo ubistvo se desilo u blizini “Nestro pumpe” i Tržnog centra “Merkator”, a napadač je pobjegao i za njim se traga.

Policija je u potrazi za napadačem koji je pobjegao potpuno blokirala i zatvorila raskrsnicu između Aleje Svetog Save i Bulevara Srpske vojske.

U potragu je uključen veći broj policijskih patrola kao i Jedinica Žandarmerije, koja pretražuje ulice oko “Merkatora”, ali i vrši racije u nekoliko banjalučkih kafića.

alt

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...