ČUDESNI NAPITAK: Nazivaju ga "tušem za crijeva"

Hit na TikToku ovih dana je tzv. tuš za crijeva, pa brojni korisnici diljem svijeta potiču ljude da naprave tuš za crijeva - vodu sa chia sjemenkama.

  • Zdravlje

  • 04. Dec. 2022  04. Dec. 2022

  • 0

Chia sjemenke se s pravom nazivaju super hranom jer pomažu sniziti masnoću u krvi, visoki krvni tlak, poboljšavanju san, podižu raspoloženje i pomažu u regulaciji apetita.

Hit na TikToku ovih dana je tzv. tuš za crijeva, pa brojni korisnici diljem svijeta potiču ljude da naprave tuš za crijeva - vodu sa chia sjemenkama. U čašu od dva decilitra natopite jednu čajnu žlicu chia sjemenki i nakon što se zgusnu i pretvore u gel popijte.

Ako želite, možete im dodati i limun i med. Ovaj napitak usporava pretvaranje ugljikohidrata u šećer, zahvaljujući čemu će ugljikohidrati koje jedete moći biti pogonsko gorivo za vaše tijelo dulje nego uobičajeno.

Zbog ovakve regulacije otpuštanja ugljikohidrata, stabilizira se i razina šećera u krvi. To je jednostavno napitak koji, osim što otapa višak masnoće, djeluje odlično na vaše zdravlje jer je prepun antioksidansa, vlakana, vitamina...

(Bljesakinfo) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...