HALID BEŠLIĆ NAPUNIO ZAGREBAČKU ARENU, SLUŠALO GA 20.000 LJUDI: Specijalni gost bila mu je ova pjevačica (FOTO+VIDEO)

Ona je bila posebno iznenađenje za publiku.

  • Estrada

  • 04. Dec. 2022  

  • 0

Halid Bešlić je već decenijama jedan od najpopularnijih pjevača u regionu, što je potvrdio i njegov sinoćni spektakl u zagrebačkoj Areni.

Prema nekim podacima, Halida Bešlića je sinoć slušalo više od 20.000 ljudi koji su uživali u njegovim hitovima. Karte za koncert rasprodate su prije više od mjesec dana, a sudeći po fotografijama i videozapisima, atmosfera na koncertu je bila sjajna.

Već sa prvim taktovima pjesme "Lavanda" publika je počela horski da pjeva sa Bešlićem. Nizali su se hitovi "Miljacka", "Ja bez tebe ne mogu da živim", "Prvi poljubac", "U meni jesen je", "Čardak", "Dvadesete", "Romanija", "Okuj me care", "Sarajevo grade moj"…

Legendarni pjevač iznenadio je fanove kada je na binu izveo pjevačicu Nikolinu Kapor sa kojom je zapjevao pjesmu "Još si moje sve".

Publika ih je ispratila od prvog do posljednjeg stiha, a veličanstveni momenat nagrađen je gromoglasnim aplauzom. Nikolina je publiku oduševila svojim glasom kada je otpjevala pjesmu "Malo mi za sriću triba"…

"Kakva noć, ovo je neprocjenjivo", kratko je poručila pjevačica, prenosi Nova.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...