„FIKRET KONAKOVIĆ, U POKUŠAJU OBNOVE AUTONOMNE POKRAJINE…“: Društvene mreža gore nakon susreta Dodika i Konakovića u Laktašima, burne reakcije sa svih strana…

Ne stišavaju se reakcije nakon susreta Milorada Dodika i Elmedina Konakovića u Laktašima.

  • Mini market

  • 05. Dec. 2022  05. Dec. 2022

  • 8

Podsjetimo, u Laktašima se sinoć igrala košarkaška utakmica u okviru ABA lige između klubova Igokea i MZT Skoplje, a meč su skupa pratili Milorad Dodik i Elmedin Konaković.

S njima u društvu bio je i načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur.

"S Elmedinom Кonakovićem, tokom utakmice ABA lige koju smo pratili, razgovarao sam i o brzom formiranju Vijeća ministara BiH i da se što prije usvoje strateški dokumenti, kao što je budžet za sljedeću godinu", napisao je Dodik na Twitteru.

Nakon Dodikove objave uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama, „Slobodna Bosna“ odabrala je neke od najzanimljivijih.

Podsjetimo, predsjednik RS-a Milorad Dodik, inače čovjek s američke i britanske „crne liste“, strastveni je ljubitelj košarke, baš kao i Elmedin Konaković koji je jedno vrijeme nosio dres KK Bosna.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...