GOLMAN, SASVIM LIČNO: "Kakva smo mi 'Zlatna generacija' kad ništa nismo osvojili?"

Zamolio je da ih se tako više ne zove.

  • Zabava

  • 05. Dec. 2022  05. Dec. 2022

  • 0

Belgijski golman Thibaut Courtois je javno kritikovao nadimak njegove reprezentacije “Zlatna generacija” koji su dobili zbog brojnih zvijezda u timu poput njega, Romelua Lukakua, Kevina De Bruynea...

"Nema potrebe više niko tako da nas zove. Ne može nas neko zvati 'zlatnom generacijom' kada ništa nismo osvojili. Mi nismo 'zlatna generacija'. Mi smo generacija s mnogo talenta i odličnih nogometaša koji igraju u najvećim evropskim klubovima", rekao je Courtois.

On je protiv Hrvatske upisao svoj 100. nastup za nacionalni tim i nema namjeru da se oprašta od reprezentacije, pišu agencije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...