POTVRĐENO ZA "SB": U saobraćajnoj nesreći u centru Sarajeva povrijeđen vozač motora

Gužve u ovom dijelu grada.

  • Hronika

  • 05. Dec. 2022  

  • 0

Nešto prije 14 sati u Sarajevu se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila, potvrđeno je za "Slobodnu Bosnu" iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako nam je navedeno u MUP-u, nesreća se dogodila u Kranjčevićevoj ulici oko 13:45 sati, a u njoj su učestvovali automobil i motocikl. Iz MUP-a su naveli kako je vozač motora zadobio tjelesne povrede, te je prebačen u Opću bolnicu "Prim. dr. Abdulah Nakaš" na dalje utvrđivanje stepena povreda i ukazivanje ljekarske pomoći. Na ovom dijelu puta i dalje se obavlja uviđaj te se bilježe nešto veće gužve u saobraćaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...