OBUĆINA OBRUKALA VUČIĆA: „Hoće, neće, hoće u Tiranu, ovi drugi Orlovi pogađali su nedovoljno..." (VIDEO)

"Hrabrosti je krila dala scenografija, vojna vježba u Nikincima. Da mediji prenesu o spremnosti vojske, da dronovi visoko lete, da se reteriranje mnogo ne vidi", poručila je Jelena Obućina.

  • Regija

  • 06. Dec. 2022  

  • 1

-Hrabro se prijetilo da se neće ići zbog Srbije, hrabro se odlučilo - ići se mora... zbog Srbije. Hrabrosti je krila dala scenografija, vojna vježba u Nikincima. Da mediji prenesu o spremnosti vojske, da dronovi visoko lete, da se reteriranje mnogo ne vidi, poručila je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika TV Nova S.

- Da Javni servis prenese predsjednikove riječi: "Po prvi put smo mogli da vidimo "Obada", "Vrapca" i "Pegaza", koji su navodili naše "Orlove", a oni nepogrešivo pogodili svoje ciljeve. Ovi drugi "Orlovi pogađali su nedovoljno. O njihovom niskom letu pričao je Piksi. I da smo se plasirali dalje, ne bismo uradili ništa, kaže selektor, dodala je ona.

-Slično je sa Tiranom. Da nismo otišli ne bismo postigli ništa dobro, pošto idemo, nećemo postići bog zna šta. Jer tamo će sankcije, ali i Kosovo biti tema, ali bar neće ubuduće biti rominga sa Njemačkom i Francuskom i to je već dogovoreno za region. Za slučaj da probaju da vam prodaju kao naš uspjeh, zaključila je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...