SVE SE VIDI: Paparazzi u akciji, Rihanna se pred kamerama pojavila u prozirnoj haljini...

Pjevačica je snimljena u prozirnoj haljini što je zaintrigiralo brojne fotoreportere.

  • Show

  • 06. Dec. 2022  

  • 1

Popularni par posljednjih mjeseci sve češće viđamo u javnosti, a prošlog su vikenda ‘pobjegli‘ na romantični izlet na Floridu.

Međunarodni umjetnički sajam Art Basel u Miamiju ovoga je vikenda privukao brojne bogate i slavne, koji su uz izložbe i događanja ondje uživali i u bogatoj party sceni. Priliku za uzbudljivi izlet na Floridu nisu propustili ni novopečeni roditelji Rihanna i ASAP Rocky.

Popularni par se uputio na večeru u poznati restoran Carbone na South Beachu. Pjevačica je snimljena u prozirnoj haljini što je zaintrigiralo brojne fotoreportere.

Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...