UVIJEK INSPIRATIVNA: Tilda Swinton za crveni tepih obukla pravo umjetničko djelo (FOTO)

Glumica poznata po svom osebujnom androgenom stilu za British Style Awards je udružila snage s mladim londonskim eksperimentalnim modnim dizajnerom Charlesom Jeffreyjem Loverboyem.

  • Žena

  • 06. Dec. 2022  06. Dec. 2022

  • 0

Pozivnicu za dodjelu nagrada British Style Awards, jedan od iščekivanijih događaja u globalnom modnom kalendaru, Tilda Swinton shvatila je ozbiljno.

Brojne slavne dame i ovoga su puta na crvenom tepihu igrale na kartu seksepila i provokacije, no Oskarovka je odlučila privući pozornost na nešto drugačiji način.

image  

Glumica poznata po svom osebujnom androgenom stilu odijevanja udružila je snage s mladim londonskim eksperimentalnim modnim dizajnerom Charlesom Jeffreyjem Loverboyem, koji je za nju osmislio pravo umjetničko djelo i izradio ga po njezinim mjerama.

image

Strogi ogrtač sakrivao je nešto nježniju kreaciju - satensku maksi haljinu nebeskoplave boje sa širokim šik rukavima, također oslikanu prikazima anđela i oblaka.

Tildina prepoznatljiva kratka frizura za ovu je priliku poprimila dosad neviđeni oblik, pramenova uvijenih prema unutra u Mohawk stilu, a cijeli look Tilda je zaokružila crvenim ružem na usnama, navodi Gloria.hr.

image

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...