PRIPREMITE SE ZA POTOP: Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom.

  • Vijesti

  • 07. Dec. 2022  

  • 0

Nešto manje oblačnosti i bez padavina se očekuju u istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne, uglavnom prije podne. Tokom dana, u cijeloj zemlji se očekuje kiša koja će lokalno biti i intenzivnija. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, a najviša dnevna između 5 i 14 stepeni.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa slabom kišom. U planinskim dijelovima i sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 6, a najviša dnevna između 4 i 14 stepeni.

U petak oblačno vrijeme s kišom. Jače padavine se očekuju na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne povremeno slabija kiša. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 8, a dnevna između 7 i 16 stepeni.

U suboti oblačno vrijeme s kišom i uglavnom vjetrovito. Intenzivnije padavine se očekuju u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 11, a dnevna između 12 i 18 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...