ĆIRO BLAŽEVIĆ ISKRENO: "Svjetsko prvenstvo mi je jedina razonoda"

“Ponosni smo na dečke i Dalića. Zahvalni smo da nas drže u raspoloženju i životu. Perišić, Modrić, Kovačić, Brozović, to su nogometni velikani... Gvardiol je svjetska klasa”.

  • Sport

  • 07. Dec. 2022  07. Dec. 2022

  • 0

Već neko vrijeme ga nema u medijima. Ćiro Blažević ne komentira Svjetsko prvenstvo. U javnom prostoru u posljednje vrijeme nađe se tek zbog zdravstvenog stanja, koje po Ćirinim riječima nije bajno.

Trenera svih trenera i nekadašnjeg selektora BiH kontaktirali smo kako bi razgovarali o Mundijalu u Kataru. Počelo je rutinski...

“Zdravstveno stanje je teško, ali izdržat ću ako bog da. Svjetsko prvenstvo mi je jedina razonoda”, govori Ćiro, koji je ponosan na hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

“Ponosni smo na dečke i Dalića. Zahvalni smo da nas drže u raspoloženju i životu. Perišić, Modrić, Kovačić, Brozović, to su nogometni velikani... Gvardiol je svjetska klasa”, govori Ćiro.

A onda je razgovor dobio posve drugu dimenziju. Ćiro Blažević, nije želio govoriti o Brazilu, raspletu Mundijala, njegovim dosadašnjim utiscima. Izvinio se, jer kako kaže, u godinama je i ne baš najboljeg zdravstvenog stanja.

“U što me za****. Bolestan sam i nestrpljiv. Ja umirem, a ti me z****. Bolestan sam sine, drago mi je da sam te čuo”, dodao je Ćiro Blažević.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...