NA WHATSAPP STIŽU NOVI EMOJIJI: Ali, to nije jedina promjena

Meta u novoj beti isprobava novu kolekciju emojija koji će se s vremenom, nedvojbeno, preseliti i u javnu verziju aplikacije.

  • HiTec

  • 07. Dec. 2022  07. Dec. 2022

  • 0

WhatsApp će s novom verzijom beta programa za Google izbaciti niz novih emojija.

WhatsApp je s betom za Android verzije 2.22.8.8. uveo emojije iz najnovijeg Unicodea, a neki od njih podržavaju kombinacije tonova kože.

U još neizašloj verziji bete za Android 2.22.25.12 WaBetaInfo je otkrio 21 novi emoji koji će doći s budućom nadogradnjom aplikacije.

Ukratko, uskoro će u WhatsAppovu betu doći 21 novi emoji, a za sad smo dobili osam redizajniranih. Nove emojije možete vidjeti na ovim slikama ekrana:

Ilustracija: Wabetainfo/Screenshot 

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...