JEDNA OD POSLJEDNJIH U TEHNIČKOM MANDATU: Sjednica Vlade Federacije BiH...

(...) bit će održana sutra u Sarajevu

  • Politika

  • 07. Dec. 2022  07. Dec. 2022

  • 0

U sjedištu Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u Sarajevu (ul. Hamdije Čemerlića br. 2) sutra će biti održana sjednica s početkom u 10 sati.

Sjednica Vlade će biti održana uz obavezno poštivanje Naredbi i Preporuka Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva usvojenih Zaključkom od 10.11.2022. godine.

Iz ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću napominju da će dnevni red 341. sjednice biti objavljen na web stranici Vlade FBiH (u sekciji „sjednice“) odmah po njegovom usvajanju na početku sjednice te da će Ured dostaviti i saopćenje za javnost.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...