SRDAČAN SUSRET ISTOMIŠLJENIKA: Željka Cvijanović primila ruskog ambasadora Igora Kalabuhova (FOTO)

Ovom prilikom je bilo riječi i o odnosima BiH i Ruske Federacije, te mogućnostima unapređenja saradnje u privredi i drugim oblastima.

  • Vijesti

  • 08. Dec. 2022  

  • 8

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović razgovarala je danas u svom kabinetu sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH Igorom Kalabuhovom o aktuelnim političkim prilikama u svjetlu procesa formiranja vlasti i pune implementacije izbornih rezultata, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ovom prilikom je bilo riječi i o odnosima BiH i Ruske Federacije, te mogućnostima unapređenja saradnje u privredi i drugim oblastima.

Tokom sastanka je konstatirano da je dosljedno poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i ustavne pozicije dva entiteta i tri konstitutivna naroda pretpostavka dobre koordinacije i efikasnog funkcioniranja institucija na svim nivoima vlasti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...