HAMDIJA ABDIĆ TIGAR DONOSI NOVI ŠOK ZA OSMORKU: "SDA i DF imaju 14 delegata za Dom naroda FBiH"

"Nikad ne otpisujte i ne potcjenjujte SDA", poručio je Tigar.

  • Vijesti

  • 08. Dec. 2022  08. Dec. 2022

  • 12

Hamdija Abdić Tigar, nekadašnji komandant 502. viteške brdske brigade, istaknuti pripadnik Petog korpusa, te zastupnik Stranke demokratske akcije u Zastupničkom domu Federacije Bosne i Hercegovine, na svom Facebook profilu obavijestio je javnost da će Stranka demokratske akcije i Demokratska fronta u federalnom Domu naroda imati 14 delegata u Klubu Bošnjaka.

"Želim da obavijestim članove i simpatizere Stranke demokratske akcije da u Domu naroda u Klubu Bošnjaka SDA zajedno s Demokratskom frontom ima 14 delegata. Već nekoliko dana SDA računa s 13 delegata, a ovo danas je šlag na tortu –  14. Nikad ne otpisujte i ne potcjenjujte SDA", poručio je Tigar, prenosi Stav.

Podsjetimo, Centralna izborna komisija BiH danas je žrijebanjem odredila da će delegat iz reda bošnjačkog naroda, koji se raspoređuje iz Kantona 10, biti iz SDA, čime je razriješena situacija u vezi s Klubom Bošnjaka u federalnom Domu naroda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...