NOVA PROMJENA VREMENA: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 14. Dec. 2022  

  • 0

Prijepodne s kišom u južnim, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostatku zemlje. Jutarnja temperatura od -2 do 4, a najviša dnevna od 1 do 6, na jugu do 10 stepeni.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana povremeno slaba kiša na zapadu i sjeverozapadu Bosne. Tokom noći kiša se očekuje u većem dijelu naše zemlje. Jutarnja temperatura od 1 do 7, a najviša dnevna od 5 do 16 stepeni.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Intenzivnije padavine na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Na sjeveroistoku Bosne uglavnom bez padavina. U cijeloj zemlji vjetrovito. Jutarnja temperatura od 5 do 11, a dnevna od 9 do 17 stepeni.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom. U višim područjima zapadne Bosne sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura od 0 do 6, a najviša dnevna od 4 do 14 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...