NESTVARNA SCENA SA POLUFINALA: Kylian Mbappe "nokautirao" francuskog navijača, jedva stajao na nogama, prijatelji ga pridržavali...

Kylian Mbappe ponovno je odigrao sjajnu utakmicu.

  • Sport

  • 15. Dec. 2022  

  • 0

Nogometaši Francuske uspjeli su drugi put uzastopno osigurati plasman u finale Svjetskog prvenstva, gdje ih čeka Argentina.

Tricolori su pobijedili Maroko s 2:0, pogodili su Theo Hernandez i Muani, a Kylian Mbappe ponovno je odigrao sjajnu utakmicu.

Sjajnom asistencijom je pronašao Muanija, kojem nije bilo teško pospremiti loptu u mrežu marokanskog golmana, ali sudjevalo je napadač PSG-a i kod akcije za prvi pogodak.

Na zagrijavanju prije susreta Mbappe je snažno opalio na gol, ali ta lopta je pogodila nesretnog francuskog navijača i gotovo ga onesvijestila. Dva prijatelja pridržavala su nesretnog navijača, koji je bio pri svijesti, ali nije mogao stajati na nogama.

Nažalost, osjetio je na svojoj koži koliko snažan udarac ima francuski napadač.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...