PITANJE ZABRANE DJEDA MRAZA: Ministar Edin Ramić se oglasio o slučaju koji je uzburkao javnost

Dopis o kojem bruji javnost.

  • Vijesti

  • 15. Dec. 2022  

  • 10

Dopis ministra za izbjeglice i raseljena lica FBiH Edina Ramića u kojem uslovljava korištenje sale u prostorijama Ministarstva za dodjelu paketića uz prisustvo Djeda Mraza izazvao je mnogo kritika u javnosti. Tako je jedna u principu prilično nebitna stvar, kao što je dodjela novogodišnjih paketića, postalo prvorazredno političko pitanje. 

Tim povodom iz Oslobođenja su kontaktirali i "glavnog aktera" ove priče, ministra Ramića.

"Pojedini članovi sindikata su mi prilazili i govorili kako im smeta dodjela paketića i da im ne pada naa pamet da dovedu svoju djecu na tu dodjelu. Osim toga, za ulazak djece u službene prostorije potrebna je posebna saglasnost. Zbog toga sam internim dopisom rekao sindikatu neka se oni prvo među sobom dogovore šta žele, a ne da mi prilaze pojedinačno, i onda neka mi se zvanično obrate. Ovo nema veze sa zabranom Djeda Mraza", kazao je Ramić za Oslobođenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...