BIVŠA PREMIJERKA HRVATSKE ZGROŽENA SCENAMA S DOČEKA VATRENIH U ZAGREBU: „Ovako nešto nisu zaslužili…“

Klapa ratne mornarice zapjevala je Thompsonovu pjesmu koja veliča "Herceg-Bosnu", koju su nogometaši zapjevali skupa s 80.000 prisutnih građana.

  • Regija

  • 19. Dec. 2022  19. Dec. 2022

  • 11

Tokom dočeka nogometašima Hrvatske na Trgu Bana Jelačića brojni poznati Hrvati svoje izrazili nezadovoljstvo dočekom izrazili su komentarima na društvenim mrežama.

Scenama s glavnog zagrebačkog trga bili su ogorčeni brojni nezadovoljni građani.

- Prošli je put gašenje mikrofona bilo problematično, a sad bi bilo poželjno da voditeljskom paru netko ugasi mikrofone, na svom je Twitter profilu mišljenje podijelio politički komentator Mate Mijić.

Negativnim komentarima pridružila se i bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor.

-Ovo revanje nem`re se slušat, poručila je Kosor, te dodala:

-Pustite te divne dečke da odu obiteljima, da se zgriju i najedu. Na pozornicu su kao statisti, nisu to zaslužili. A ni smrznuta publika. Vatreni nisu zaslužili tako šlampav doček. Loša improvizacija, poručila je ona.

Nakon svega oglasio se i urednik na RTL TV Zoran Šprajc.

-Valjda samo kod nas ima da je na dočeku reprezentacije najbolji izvođač klapa ratne mornarice. Vojska nekad stvarno ima smisla, poručio je sarkastično Šprajc.

Podsjetimo, članovi klape Hrvatske ratne mornarice "Sveti Juraj" i nogometaši hrvatske reprezentacije na dočeku u Zagrebu zajedno su otpjevali pjesmu kojom se veliča “Herceg-Bosna”, paradržava čiji su čelnici pred ICTY osuđeni zbog udruženog zločinačkog poduhvata u BiH.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...